Funderingsherstel

Funderingsherstel is noodzakelijk wanneer er funderingsproblemen in uw woning ontstaan. Samson Funderingstechniek B.V. heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van funderingsherstel in Amsterdam e/o. Als funderingsspecialist werken wij zonder problemen in kleine en beperkte ruimtes. Wij zorgen voor het sloopwerk, grondwerk, tijdelijke sturconstructie, heiwerk en betonwerk.

Wanneer Funderingsherstel door Samson Funderingstechniek B.V.?

 • Verminderde draaagkracht van de fundering door de jaren heen;
 • Verzekte- of instabiele vloer;
 • Verzakkingen en hoogteverschillen;
 • Scheuren in de muur, gevel of vloer;
 • wijzigingen in grondwaterstanden;
 • Bacterien en schimmels.

Welke voordelen van funderingsherstel bij Samson Funderingstechniek B.V.?

 • Ruim 25 jaar ervaring in funderingsherstel;
 • Gespecialiseerd in funderingsherstel in kleine en beperkte ruimtes;
 • VCA en KIWA/BRL7001 gecertificeerd;
 • Uitvoering conform ISO9001 en CROW400.

Wat zijn de kosten bij funderingsherstel bij Samson Funderingstechniek B.V.?

De opmaak van een (vrijblijvende) offerte is bij funderingsherstel/kelderbouw afhankelijk van vele factoren. Voor het berekenen van deze offerte hebben wij derhalve een aantal gegevens van u nodig, te weten:

 • Plattegrondtekeningen;
 • Bestaande en nieuwe situatie tekeningen;
 • Resultaten uit het sondering- en funderingsonderzoek;
 • Constructeurs berekeningen.

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd constact met ons opnemen via  0297-286 295 of  contactformulier.

Kelder laten bouwen

Samson Funderingstechniek heeft ook veel ervaring in het bouwen van kelders in combinatie met het saneringstraject. Wanneer u een kelder wilt laten bouwen onder uw huis zal er namelijk veel grond worden afgegraven. De grond is (in Amsterdam e/o) vaak vervuild en zal dan moeten worden afgevoerd en/of worden gesaneerd. Daarna wordt een kelder opgebouwd door het aanbrengen van een betonnen en waterdichte constructie om grondwater tegen te houden. Op waterdichtheid wordt door Samson Funderingstechniek een garantie afgegeven

Duur van de funderingsherstel in Amsterdam

Hoelang het duurt voordat wij klaar zijn met de funderingsherstel verschilt natuurlijk per project. Ter indicatie houden wij echter tussen de 6 en 8 maanden aan voor het verbouwen in dit deel van uw woning. Voor meer informatie over funderingsherstel en kelderbouw onder uw woning kunt u telefonisch contact opnemen met 0297-286 295 of via ons  contactformulier.
   

Voorbeelden van funderingsherstelprojecten in Amsterdam e/o

Emmastraat Amsterdam

Aanbrengen kelder met funderingsherstel augustus 2011 

Koninginneweg Amsterdam

(Opdrachtgever – Theunissen)

Kelder met funderingsherstel mei 2011

Veldzicht s’Gravelandseweg Weesp

Aanbrengen kelder en fundering monumentaal herenhuis langs de Vecht 

Klik hier voor al onze funderingsherstelprojecten.

Tips funderingherstel

Kosten delen

Als u van plan bent om uw fundering te herstellen, overleg dan eerst met de buren over de mogelijke overlast die zij zullen ervaren. Maar belangrijker: Wellicht willen zijn ook hun fundering herstellen. Het kan aanzienlijk schelen in de kosten als de buren ook meedoen, dus informeer altijd of zij hier mogelijk ook interesse in hebben.

Fundering controleren

Let er bij het kopen van een huis of pand altijd op dat u de fundering laat controleren door een onafhankelijke expert voordat u het huis daadwerkelijk koopt. Problemen met de fundering worden regelmatig verzwegen omdat dit het pand minder aantrekkelijk maakt.

Huis verkopen

Wanneer u uw fundering heeft laten herstellen, zal de waarde van uw woning toenemen ten opzichte van omliggende huizen waarbij het herstel (nog) niet is uitgevoerd. Wij adviseren om de facturen van de renovatie goed te bewaren, zodat u bij het verkopen van uw woning kunt aantonen dat uw fundering professioneel is hersteld.

Wilt u meer informatie over funderingsherstel voor uw woning? Stuur dan een email naar  info@samsonfunderingstechniek.nl of vul het contactformulier in.