Over Samson Funderingstechniek B.V.

Funderingsherstel is een serieuze zaak en verdient de juiste aandacht en vakmanschap. Ervaring speelt hierbij dan ook een grote rol. Wij verzorgen voor u het totale funderingsherstel bestaande uit bodemsanering, grondwerk, sloopwerk, heiwerk en betonwerk. 

Samson Funderingstechniek B.V. beschikt over verschillend eigen trillingsarm heimaterieel, dat zeer geschikt is voor kleine ruimtes en inpandige werkzaamheden. Daarbij brengen wij damwand aan voor de te maken kelder in combinatie met funderingswerk.

Samson Funderingstechniek B.V. is al ruim 25 jaar werkzaam in deze branche. Wij zijn VCA gecertificeerd waarbij al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens wettelijk KIWA certificaat bodemsanering, de ISO 9001 en BRL 7001 norm en de CROW 400 regelgeving.            

Onze werkzaamheden kunnen variëren van het aanbrengen van een betonvloer op maaiveld niveau tot het aanbrengen van een kelder in combinatie met funderingsherstel. Funderingswerk gaat vaak gepaard met het opvangen van uw pand door een tijdelijke stutconstructie. Ook deze uitvoering geschied door eigen personeel, vakkundig en volgens wettelijke eisen opgeleid

Onze diensten:

Wij verzorgen voor u het complete funderingswerk/herstel bestaande uit: