Heiwerk

Specialist in het heien in zeer beperkte en/of kleine ruimtes

Moet er bij uw bouwproject geheid wordten in misschien zeer beperkte ruimte of geringe doorgang? Samson Funderingstechniek B.V. heeft voor u de oplossing. Wij gaan op een professionele en resultaatgerichte manier te werk bij bijvoorbeeld een:

  • Kelder;
  • Serre;
  • Uitbouw;
  • Berging;
  • Bedrijfspand.

Werkwijze

Wij verzorgen heiwerk dat wordt uitgevoerd met stalen buispalen. Deze methode wordt het meest toegepast bij beperkte ruimtes of geringe doorgang. De heipaal wordt opgebouwd uit ter plaatse aan elkaar gelaste buiselementen. In het onderste buiselement wordt grind gestort waarop het heiblok valt. Het gewicht van het heiblok is afhankelijk van de diameter en inheidiepte. Als de buis op diepte is wordt deze afgesneden op de juiste hoogte en afgevuld met beton.

In de (binnen)stad van Amsterdam verzorgen wij in samenwerking met een collega schroefinjectieheiwerk. Als er naar grotere diepte gegaan moet worden of indiene er beperkte werkhoogte is, worden ook deze buispalen in segmenten aan elkaar gelast. De trillingsvrije schroefinjectiepaal is zeer geschikt als trekpaal en kan tijdwinst opleveren omdat de kans dat uw werk wordt stilgelegd door teveel trilling of geluidsoverlast vrijwel nihiel is.

Kwaliteit

Samson Funderingstechniek B.V. is al ruim 25 jaar werkzaam in deze branche. Wij zijn VCA gecertificeerd waarbij al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens wettelijk KIWA certificaat bodemsaneringen, de ISO 9001 en BRL 7001 norm en de CROW 400.    

Contact over heiwerk in Amsterdam e/o

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0297-286 295 .